Rondrit ‘Baambrugge naar Vianen’ – zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september a.s. rijden we de toertocht “Baambrugge – Vianen”. Een recreatieve toertocht van ca. 160 km in het centrum van ons land. De start van deze toertocht is bij het mooi gelegen café Restaurant “De Punt” aan de Rijksstraatweg 12 in Baambrugge (A2 – afslag 3 vanuit richting Amsterdam en afslag 4 vanuit richting Utrecht) met een parkeerterrein voor de deur.

Café restaurant De Punt, Rijksstraatweg 12 Baambrugge

Het eerste deel van de toertocht tot de lunch, beginnen we langs de Vecht, rijden vervolgens langs de Loosdrechtse plassen, Lage Vuursche, Soesdijk om rond 12.30 uur in Bunschoten uit te komen voor de lunch.

Na de lunch steken we de A28 over bij Nijkerk en rijden vervolgens richting Barneveld, maar deze plaatst laten we links liggen, want bij Terschuur gaan zuidwaarts om de Utrechtse Heuvelrug over te steken. Vanaf Amerongen rijden we nog een stukje tot Wijk bij Duurstede over de Lekdijk. Vanaf hier gaat het laatste deel van de rit door landelijk gebied om uit eindelijk in Vianen te eindigen. Hoe de route precies loopt, zien jullie op bijgevoegd kaartje.

We verzamelen dus om 10.30 uur bij het genoemde startpunt (Café restaurant De Punt in Baambrugge) voor een kop koffie en rond 11.00 uur starten we met de toertocht. De lunch staat gepland rond 12.30 – 12.45 uur bij Grandcafé 033 in Bunschoten.

Heb je zin om mee te rijden, meld je dan aan via de button “aanmelden toertocht” op de website of stuur een mail aan meerijden@lekkertoeren.info en vermeld je naam, e-mail en (mobiele) telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt je van ons een bevestiging. Mocht de toertocht vanwege bijvoorbeeld slecht weer afgelast worden, dan wordt iedereen die zich heeft aangemeld via een sms of WhatsApp geïnformeerd. Het GPS bestand van deze rit, kun je downloaden via website (GPS bestanden)

Route zaterdag 21 september – download deze voor Garmin en TomTom van de website www.lekkertoeren.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.