Zaterdag 2 november rondrit West Brabant – GEANNULEERD.

Kalmthoutse heide

Voor we het weten is het feest alweer voorbij, want op zaterdag 2 november a.s. rijden we de laatste toertocht van het seizoen 2019. De laatste kilometers van dit toerseizoen rijden we door west Brabant en een stukje België, alhoewel veel landgenoten dit stukje buitenland als woonplaats hebben verkozen. Een mooi stukje Brabant waar we ongeveer 175 km door gaan afleggen.

toeren door West Brabant

De start van deze toertocht is restaurant De Gouden Leeuw (A16 – afslag 18). Het eerste deel van de toertocht rijden we van Zevenbergschen Hoek naar Kalmthout waar we gaan lunchen.

En ’s middags rijden we parallel aan het eerste deel van de route weer terug richting Zevenbergschen Hoek. Hoe de route precies loopt, zien jullie op bijgevoegd kaartje. We verzamelen dus om 10.30 uur bij het genoemde startpunt (De Gouden Leeuw) voor een kop koffie en rond 11.00 uur starten we met de toertocht. De lunch staat gepland tussen 12.45 en 13.00 uur bij restaurant Den Bosduin in Kalmthout.

Heb je zin om mee te rijden, meld je dan aan via de button “aanmelden toertocht” op de website of stuur een mail aan meerijden@lekkertoeren.info en vermeld je naam, e-mail en (mobiele) telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt je van ons een bevestiging. Mocht de toertocht vanwege bijvoorbeeld slecht weer afgelast worden, dan wordt iedereen die zich heeft aangemeld via een sms of WhatsApp geïnformeerd. Het GPS bestand van deze rit, kun je downloaden via website (GPS bestanden).

Het GPS bestand van deze rit, kun je downloaden via website (GPS bestanden).

Anders dan jullie gewend zijn bij de laatste toertocht van het seizoen, is er na de rit geen afsluitend diner. Maar daarover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.