Presentatie Toerkalender 2020

Na een tussenstop van ongeveer 5 maanden, want de winter is aan ons voorbij gegaan, presenteren we hierbij de toerkalender 2020.

De bedoeling is om op zaterdag 18 april a.s. het seizoen te starten met onze eerste rondrit “Rond Gilze Rijen”. Of dat allemaal gaat lukken kunnen we nu nog niet zeggen. Op het moment van publicatie heerst het COVID-19 oftewel het coronavirus in Nederland en de rest van de wereld en is veel onzeker. Evenementen zijn afgelast en horeca voorzieningen gesloten. Maar goed, wie geen plannen heeft, heeft geen toekomst en gaan we van het positieve uit.

De Toerkalender 2020

In de toerkalender voor dit jaar hebben we negen ritten voorbereid. Zes dagtochten op een zaterdag of zondag, twee weekendtours met een hotelovernachting en één driedaags weekend met twee hotelovernachtingen. Voor de dagtochten kunnen jullie je tot een dag voorafgaand aan de rit aanmelden. Anders ligt dat voor de twee- en driedaagse ritten. In verband met reservering van de hotels, zal dit op inschrijving gaan. Hierover zullen we jullie nader berichten.

Hoe de ritten eruit zien kunnen jullie zien op de websitepagina “Toerkalender 2020”. Wil je ze alvast downloaden en op BaseCamp (of ander GPS programma) inlezen, dan kan dat via de websitepagina “GPS route’s”.

Vragen of reacties zijn welkom en kunnen via de website of het bekende e-mailadres info@lekkertoeren.info gesteld worden. Rest ons jullie veel plezier en voorpret te wensen met de routes en wellicht tot bij een of meer van onze ritten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.